Webtrgovinamob

Web trgovina ili eCommerce riješenje

Naša rješenja temelje se na višejezičnoj platformi koja omogućuje prodaju na širem svjetskom tržištu. Pažljivim odabirom tehnologije i njenom primjenom kroz 17 godina iskustva razvili smo funkcionalna rješenja za eCommerce. Naš odabir je open source softver PrestaShop koji je bio ključan u razvoju i raznim implementacijama web trgovine što ga čini pouzdanim i prilagođenim potrebama klijenta. U razvoj web shopa spadaju i sigurni načini plaćanja izravnim spajanjem na bankarske sustave ili kartične kuće. Primjenom stečenih znanja sustav možemo uvelike prilagoditi zahtjevima klijenta.

Kosaricaxzy

Web trgovina što je to?

Web shop ili internetska trgovina je poslovno aplikativno rješenje izrađeno u obliku internetske stranice koje vam omogućuje učinkovito virtualno poslovanje. Razmišljate li o preseljenju prodaje na internet, trebate jasno definirati ciljeve i strategije koje najbolje odgovaraju realnim mogućnostima. Pomoću najnovijih tehnologija za vas možemo ciljano usmjeriti prodaju na kupce u određenom prodajnom kanalu. Možemo vam izraditi i novu stranicu za internetsku prodaju ili usavršiti postojeću.

Kako privući kupce koji stvarno kupuju

Studio Web Art razvija prodajne sadržaje i komunikacijske kampanje koje privlače posjetitelje. Kampanje se najčešće provode na društvenim mrežama (Facebook) ili izravno na web stranici primjenom Google Adwords kampanja i to na način da se elementi promidžbe pojavljuju i na web stranici ili Facebook profilu i u samom sadržaju oglasa. Zahvaljujući ciljanim porukama posjetitelji postaju kupci. Posebnim porukama i tehnikama kupci postaju vjerni prodajnom mjestu. Najbolji način povećavanja vjernosti je visok stupanj zadovoljstva. Vjernost kupaca je stimulirana i promiče se posebnim marketinškim projektima u kojima se brand povezuje s pozitivnim i konstruktivnim iskustvom pa se kupac rado sjeća branda.

webtrgzavas

Da mi posložimo vašu trgovinu ?

Raspored proizvoda u katalogu web trgovine i izrada prigodnih prodajnih segmenata s porukama u vidu dizajniranih bannera po dogovoru može biti naša briga. Svaki segment prodaje može imati svoju poruku i biti personaliziran. Sadržaj se mora povremeno osvježiti da bi posjetitelji uvijek mogli pronaći novitete. Digitalni projekti moraju se neprestano pratiti kako bi se određene navike kupaca mogle poboljšati.

ugradnja

Ugradnja trgovine u web stranice

Studio Web Art može vam pomoći odabrati najbolji sustav za vaše potrebe. Sama web trgovina ugrađuje se u web stranicu za bolje korisničko iskustvo. Pri projektiranju stranica integriramo postojeće načine rada klijenta. U samom dizajnu web stranice predviđamo sve potrebne elemente koji će biti i dio web trgovine.