stranicedizajnirsamo

Web stranice dizajniramo

Stranice detaljno planiramo vodeći se načelima funkcionalnosti i estetike. Dizajn je naš proizvod, što znači da NE kupujemo gotova rješenja s interneta. Poseban naglasak stavljamo na upotrebljivost stranica. Realizaciju stranica uvijek radimo imajući na umu dojam koji će ostaviti na korisnike. Svaka je stranica projektirana i kodirana na način da bude prilagodljiva i malim uređajima (responsive) kako bi se olakšao pristup korisnicima neovisno o uređaju koji koriste.

kakoihizraduejmo

Kako ih izrađujemo

Projektiranje i izrada stranica temelje se na naprednoj open source platformi. Na istoj se platformi izrađuje i CMS stranica koja našim klijentima omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem. Pri samom projektiranju uvažavamo potrebe i smjernice klijenta prilagođavajući se predviđenom budžetu i dogovorenom vremenskom roku.
     

gotovo_je

Odlične su, mogu onLine

Nakon izrade te prilagodbe stranice sukladno uputama klijenta, vršimo pomno testiranje stranice. Zatim je smještamo na naš pouzdan hosting dimenzioniran prema potrebi projekta. Odmah nakon lansiranja stranice, prijavljujemo je na tražilice kako bi u što kraćem roku počela davati prve rezultate.

usavrsiti

Kad su gotove možemo ih usavršiti

Nakon pokretanja stranice, u dogovoru s klijentom radimo na njenom tehnološkom razvoju. Vremenom se otvaraju nove potrebe pa se stranica može nadograđivati. Ugovorom možemo definirati suradnju na implementaciji novih rješenja i na taj način održavati i kontinuirano poboljšavati funkcionalnosti stranice. Isto tako možemo voditi brigu o samom sadržaju i raznim novitetima koje je poželjno objaviti na stranicama.